Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
 
Articol

Intretinerea mobilei din lemn masiv

  Autor dragos Data Articol 02.10.2018
Intretinerea mobilei din lemn masiv

Sfaturi practice pentru intretinerea mobile din lemn


Chiar daca in ultimii zeci de ani, la nivel national, am regasit o crestere important a producerii si comercializarii mobilierului din pal, mdf sau alte materiale similare acestora, in ceea ce priveste intretinerea mobilei din lemn masiv, personalul calificat pentru intretinerea mobilierului din lemn masiv a inteles inca o data cat de valoros este acesta.

Mobilierul clasic realizat din lemn masiv a avut si va avea cu siguranta in viitor un loc aparte in inimile noastre ca si consumatori deoarece acesta confera o anume distinctie si o stare de bine pentru noi atunci cand poate citim o carte buna, ne relaxam intr-un fotoliu cu brate impunatoare sau cand ne asezam sa scriem ceva la biroul nostru de calitate. 

In ultimii ani de zile, echipele noastre de interventie au regasit cu placere asemenea piese de mobilier si, de fiecare data, au apreciat aceste piese de o mare valoare.

O recomandare importanta pe care dorim sa o facem tuturor detinatorilor de asemenea mobilier de lemn masiv este aceea de a intretine corect si de a conserva cat mai bine cu putinta aceste obiecte astfel incat sa se evite degradarea sau chiar distrugerea treptata a structurilor respective.

Pentru cei dornici sa descopere si sa invete mai multe particularitati ale mobilierului din lemn masiv, avantaje si dezavantaje, beneficii si tehnici de intretinere, o sursa de incredere o veti regasi accesand https://ro.wikipedia.org/wiki/Mobilier.

Mobilier din lemn – intretinerea practica in mod curent

* Aveti grija de aspecte climatice si ambientale, in functie de regiunea geografica, de intemperiile vremii, de conditiile atmosferice, mobilierul din lemn masiv poate fi afectat pe termen lung.

* Pentru atmosfera de stationare, este recomandabil sa se asigure o umiditate relativa a aerului cuprinsa intre 45 si pana la 60% aferenta unei temeparturi cuprinse intre 14-26 grade Celsius.

* Folositi doar materiale si produse de calitate, produse in mod special pentru intretinerea mobilei din lemn masiv - exista o multitudine de solutii profesionale care pot fi utilizIntretinerea mobilei din lemn masiv - Poza 2ate in activitatile casnice, create si comercializate de producatori nationali dar si de branduri la nivel mondial.

In acest sens, pentru activitatile casnice si pentru a identifica o serie de produse si accesorii care va pot fi de un real folos in interventiile dumneavoastra de intretinere, recomandarea echipei noastre este de a verifica cat mai multe platforme online de unde puteti plasa cu usurinta comenzi multiple, cu produse la preturi competitive si cu un solutii de transport rapid. Un exemplu in acest sens este partenerul nostru BazaarGadgets.com - pentru mai multe informatii sau recomandari in acest sens, va invitam sa ne transmiteti mesajele dumneavoatsra sau sa ne contactati telefonic.

* Mobilierul din lemn vopsit se poate intretine foarte bine cu apa de tarate - utilizati o carpa groasa, fara scame si fara a agata.

* Pentru intretinerea mobilierului din lemn de stejar se poate folosi o carpa sau un material textil imbibat intr-o solutie cu bere incalzita.

* In cazul intretinerii mobilierului realizat din lemn de nuc o solutie la indemana fiecarui proprietar este aceea de a crea o dilutie bere si apa calduta, 200 ml / 100ml, ulterior pentru lustruire vom putea folosi un flanel de lana.

* Mobilierul realizat din lemn masiv de stejar poate fi lustruit periodic cu o carpa din material textil inmuita in lapte dulce iar apoi o putem lustrui folosind o carpa groasa.

Pentru intretinerea in mod curent a mobilierui din lemn masiv ceruit, recomandarea echipelor noastre de curatenie profesionala este aceea de a sterge aceste suprafete cu un tampon de lana. Pe acesta vom picura ulei de in incalzit usor, procedeul este bine sa se efectueze cat mai regulat cu putinta.

Nu in ultimul rand dorim sa va facem cunoscut ca pentru orice mobilier din lemn masiv, cel putin de doua ori pe an este recomdabil sa se aplice un strat cat mai subtire de ceara alba. Dupa aplicarea acesteia, suprafetele de mobilier pot fi lustruite cu o carpa moale.

De asemenea, pentru intretinerea luciului, puteti sa efectuati curatarea mobilierului cu o solutie de apa cu saputn, ulterior se vor freca acele suprafete cu lavete inmuiate in alcool denaturant si apoi in ulei de in - sunt recomdarile specialistilor din domeniu.

Va dorim mult succes si, ca de fiecare data, va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare.

CURATENIE TOTALA SRL
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827
0740.138.424

Contact

Curatenie pentru toti in Bucuresti

Parteneri: Curatenie in Bucuresti | Transport persoane
adauga comentariu
Contact
Transport
Article recente
22.03.2019
Sfaturi pentru intretinerea cafetierei
19.07.2018
Curatenie birouri - sfaturi practice si un mediu sanatos
22.02.2018
Cum scapam de bacteriile din chiuveta
Categorii
Curatenie Ecologica
Curatenie simpla
Arhive
Februarie 2013
Aprilie 2016
Aprilie 2017
Aprilie 2017
Mai 2017
Mai 2017
Iunie 2017
Februarie 2018
Februarie 2018
Iulie 2018
Martie 2019
Linkuri Utile
Buy Genuine Vitamins
Transport personal
Köp Apple Tillbehör
Köpa Coola prylar
Coole Gadgets Kaufen
Apartamente noi Titan
Weight Loss Tips
Hands Free Dog Leash


 
Urmareste-ne si pe...