Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
 
Articol

Curatenie birouri - sfaturi practice si un mediu sanatos

  Autor dragos Data Articol 07.19.2018
Curatenie birouri - sfaturi practice si un mediu sanatos

Curatenie Birouri - Sfaturi utile la indemana ta!

Informatii practice pentru un mediul de lucru sanatos

In ultimele luni de zile am incercat sa raspundem cat mai prompt solicitarilor clientilor nostri dar si vizitatorilor online care doresc sa afle care sunt cele mai complete si de actualitate recomandari privind curatenia in spatiile de lucru, curatenie birouri dar si intretinerea periodica a acestora.

Prin sfaturi practice curatenie birouri dorim sa evidentiem care sunt cele mai noi metode si echipamente folosite de echipele noastre de interventie pentru serviciile de curatenie. Suntem in permanenta dornici sa descoperim noi si noi metode, echipamente si accesorii utile pentru etapele de intretinere curatenie birouri dar si pentru cele de tip curatenie generala.

Un birou curat inseamna sanatate pentru tine!

Pornind de la considerentul principal al zilelor noastre in ceea ce priveste lipsa timpului liber, este bine sa ne organizam din timp aceasta interventie, cel mai bine este sa parcurgem cel putin urmatoarele etape si, pe cat posibil, sa intretinem cat mai bine spatiul respectiv de lucru:

* In functie de spatiul respectiv, aspirarea peretilor si a colturilor este recomandata sa fie efectuata cu atentie si fara a deteriora respectivele suprafete.

In aceasta etapa este bine sa folosim echipamente si accesorii cat mai profesionale, de la producatori de renume, o alternativa in mediul online pentru a identifica asemenea brand-uri este disponibila la adresa web https://www.bazaargadgets.com/se.

* Curatarea geamurilor si a suprafetelor din sticle, inclusiv a tocariei existente - in functie de structura si compozitia acestora, se recomanda curatarea initiala si apoi aplicarea unor solutii de protectie si intretinere.

Usurati-va munca si folositi pentru asemenea suprafete chiar si aspiratorul profesional de curatare geamuri de la Karcher.

* Organizarea biroului este partea care poate fi mare consumatoare de timp deoarece doar cu o buna organizare a spatiului de lucru vom putea sa intretinem periodic aceasta curatenie si sa avem un mediu sanatos de lucru. Efectiv luati la mana documentele aflate pe birou, in spatiile de depozitare, in dulapurilor sau in rollbox-urile dumneavoastra.

Evitati doar sa mutati acele documente, ustensile si accesorii de birou, mai eficient este sa le verificati, sa vedeti ce puteti distruge in tocatorul de hartie sau ce puteti inclusiv recicla - este un dublu avanataj prin reciclare - obtineti ceea ce v-ati propus dar si ajutati aceasta planeta si locuitorii ei.

tom:0in;margin-bottom:.0001pt;text-align: justify;line-height:normal">* Echipamentele de birou sunt de multe ori pline de praf si poate chiar bacterii - tocmai de aceea intretinerea periodica a acestora este indicata si foarte recomandata. De foarte multe, echipele noastre de curatenie profesionala sunt consternate de ceea ce descopera in anumite locatii, cateva exemple in acest pot fi:

·         Tastatura calculatoarelor de tip desktop sau a laptop-urilor existente

·         Echipamente IT perifierice

·         Imprimante si multifunctionale profesionale - panourile de comanda.

Nu uitati de spatiul de fumat sau locul special amenajat pentru acesta!

Chiar daca discutam de curatenie birouri, este indicat sa analizam si spatiile special amenajate pentru fumat. De la bun inceput este bine sa mentionam ca si in aceste spatii se regasesc o multitudine de actiuni ce pot fi intreprinse privind curatenia efectiva. O alternativa a zilelor noastre privind fumatul traditional este disponibila la Aladdins Vapor.

* Aspirarea pardoselilor si, in functie de structura si tipul acestora, aplicarea de solutii protectoare. In cazul suprafetelor mochetate se recomanda spalarea acestora si intretinerea periodica la un interval de maxim 3 luni de zile in functie de tranzitul existent si de structura acestora.

Nu in ultimul rand dorim sa evidentiem un aspect important pentru orice spatiu de lucru sau de locuit, mai exact discutam despre aerisirea acestor suprafete, este ceva la indemana ta dar care conteaza foarte mult.

Ca de fiecare data, pentru orice informatii suplimentare sau chiar ajuto din partea echipelor noastre de curatenie profesionala, va asteptam cu mesaje directe sau chiar cu apeluri telefonice. Mult succes!

CURATENIE TOTALA SRL
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827
0740.138.424

Contact

Curatenie pentru toti in Bucuresti

Parteneri: Curatenie in Bucuresti | Transport persoane
adauga comentariu
Contact
Transport
Article recente
22.03.2019
Sfaturi pentru intretinerea cafetierei
19.07.2018
Curatenie birouri - sfaturi practice si un mediu sanatos
22.02.2018
Cum scapam de bacteriile din chiuveta
Categorii
Curatenie Ecologica
Curatenie simpla
Arhive
Februarie 2013
Aprilie 2016
Aprilie 2017
Aprilie 2017
Mai 2017
Mai 2017
Iunie 2017
Februarie 2018
Februarie 2018
Iulie 2018
Martie 2019
Linkuri Utile
Formatie Nunta
Bijuterii Argint
Mosaik aus Holzscheiben
Transport personal
Köp Apple Tillbehör
Köpa Coola prylar
Coole Gadgets Kaufen
Apartamente noi Titan
Weight Loss Tips
Hands Free Dog Leash


 
Urmareste-ne si pe...